~ Karine T. Knudsen ~
February 5th, 2013 by admin

Hostafrø

Jeg sådde hostafrø for noen uker siden. Snille Gry Heidi sendte meg rett før jul, og endelig fikk jeg plantet dem. Jeg var veldig i tvil om det ville bli noe spiring. Frøene er så små og delikate at jeg var hele tiden redd for å gjøre noe galt. Men jeg gjorde som Gry Heidi sa. Jeg plantet dem i god jord og med lokk på for å hindre uttørking og plasserte dem på varmekablene på badgulvet. De fikk faktisk økologisk jord (fra Randesund Planteskole). I dag, mens jeg satt på do, løftet jeg av lokket og da fikk jeg øye på spiring. :) Jeg antar man bare må være litt tålmodig med hostafrø.

Ta en titt på de spennende blomstene og plantene til Gry Heidi!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *