Titanica Art

~ Karine T. Knudsen ~

Jeg heter Karine T. Knudsen. Jeg ble født 24. september 1977 i Kristiansand. Jeg går også under kallenavnet mitt Kaja som jeg fikk da jeg var rundt 4 år. Jeg vokste opp på Tømmerstø men bodde et år på Hawaii, sammen med familien min da jeg var 10-åring. Etter endel år på Tømmerstø, bodde jeg en stund i Kristiansand sentrum før jeg flyttet til Søm. Mai 2011 flyttet jeg tilbake til Tømmerstø hvor jeg fremdeles bor.

Jeg er spirituell men ikke medlem av noen religion. Jeg er derimot et av få medlemmer fra Kristiansand i Holistisk Forbund. Jeg er egalitarist og har en humanistisk og spirituell tilnærming til mennesker, dyr og natur. Jeg mener vi alle kommer fra samme kilde og er bundet til hverandre på et dypere plan – vi er alle ett. Jeg er opptatt økologisk landbruk, etisk dyrehold og bruk av miljøvennlig energi. Jeg mener også alternativ medisin, skal kunne være et supplement til og avlastning for skolemedisinsk behandling.

Interessene mine er svært varierte, men de som tar mest plass i livet mitt er familien min, dyr, kunst og håndverk, reiser, fotografering, film, musikk,  miljø-/menneske- og dyrevern. Jeg er ellers interessert i historie og er aktiv i Agder Vikinglag.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save