Titanica Art

~ Karine T. Knudsen ~

Velkommen

Om meg:
Jeg heter Karine T. Knudsen. Jeg ble født 24. september 1977 i Kristiansand. Jeg går også under kallenavnet mitt Kaja/Kaya som jeg fikk da jeg var rundt 4 år. Jeg vokste opp på Tømmerstø men bodde et år på Hawaii som 10-åring. Etter endel år på Tømmerstø, bodde jeg en stund i Kristiansand sentrum før jeg flyttet til Søm. Mai 2011 flyttet jeg tilbake til Tømmerstø sammen med Bjørn Erik.

Jeg er spirituell men ikke medlem av noen religion. Jeg er derimot et av få medlemmer fra Kristiansand i Holistisk Forbund. Jeg er egalitarist og har en humanistisk og spirituell tilnærming til mennesker, dyr og natur. Jeg mener vi alle kommer fra samme kilde og er bundet til hverandre på et dypere plan – vi er alle ett. Jeg er opptatt økologisk landbruk, etisk dyrehold og bruk av miljøvennlig energi. Jeg mener også alternativ medisin, skal kunne være et supplement til og avlastning for skolemedisinsk behandling.

Interessene mine er svært varierte, men de som tar mest plass i livet mitt er familien min, dyr, kunst og håndverk, reiser, fotografering, film, musikk, alternativ livsstil, miljø-/menneske- og dyrevern. Jeg er ellers interessert i historie og er aktiv i Agder Vikinglag. Jeg er fascinert av måten vikingene levde på, spesielt med tanke på hva de lagde fra naturen og hvordan de løste ting.

Ellers:
* Jeg har lenge hatt kronisk utmattelse og strevd med utmattelse og smerter, samt angst og depresjon til tider, spesielt ille har det vært i det siste (høst/vinter 2017/2018) pga en alvorlig paralgin forte forgiftning.
* Dagsformen min varierer endel.
* Jeg er ufrivillig introvert.
* Jeg er sensitiv av natur.
* Jeg har hatt mange og alvorlige nedturer i livet mitt – men jeg har ikke gitt opp enda.
* Jeg er ikke flink til å ta kontakt med mennesker når jeg har det vanskelig.
* Jeg føler meg ofte annerledes, noen ganger er det en bra ting, andre ganger vanskelig.
* Jeg har en (varierende) tro på at jeg en gang skal bli helt frisk og at medisiner skal bli unødvendig.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save