Titanica Art & Photography

February 21st, 2012 by admin

Flytting av piano

piano-flytting

Jeg sjekker ofte finn.no sine gi bort-annonser, fordi jeg synes det er spennende å se hva folk ønsker å gi bort. Jeg hadde ønsket meg et piano siden vi flyttet inn i hus. Jeg vokste opp med foreldrene mine sitt piano. Siden jeg var for utålmodig til å lære å spille av andre, ble det til at jeg satt og fant ut av ting på egen hånd. Både storesøster og pappa er flinke til å spille piano.

Det er mange som gir bort pianoer på finn.no og det er mange pianoer som ikke er verdt noenting. En av grunnene til det er at de ikke holder seg stabile, så man kan stemme dem og risikere at de faller ned rett etterpå.

En dag dukket det perfekte pianoet opp. En familie på andre siden av byen ønsket å kvitte seg med et  Julius Blüthner piano pga oppussing av huset. Jeg falt for pianoet med en gang og ringte og sa jeg var interessert. Samme kveld kjørte pappa og jeg avsted for å se på det, og det svarte til alle forventningene. Det har en klang som i et gammelt honky tonk piano som lett fyller hele stua med lyd. I tillegg er det vakkert møbel. Bestefaren til han som hadde eid det pleide å spille piano på stumfilmene på kinoen i gamle dager.

Siden kjæresten min jobber på  Bring Express, et logistikkfirma, kjenner han sjåfører med både flyttebiler, muskler og et sprudlende humør. Pianoet veier omtrent 300 kilo, så det er et ganske tungt flyttelass. :)

Takk til Salam, Bader, Nasser og Amir! :)

Pianoet ankom trygt og det ble stemt to ganger før jul. Jeg har hatt mye glede av det til nå og kommer nok til å ha mye glede av det i årene som kommer.

 

Save

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *