Titanica Art & Photography

February 27th, 2012 by admin

Såpekoker

såper

Dette er mitt første forsøk på å lage såper ved å kombinere farger.  Jeg brukte hvit såpemasse og sort/kullsåpe. De dufter appelsin/kanel. En behagelig lukt som passer året rundt. Jeg brukte en melkekartong som form. Var uheldig med en lekkasje, så neste gang må jeg sikre den litt bedre. Jeg hadde nemlig bare brukt tape til å tette kartongtuten. For å gi såpene bølgeform, brukte jeg en såpekutter i stål og tre, som også kan brukes til andre ting, f.eks i matlaging, til kutting av puddinger, gelé, ost osv.

Jeg har også kjøpt endel silikonformer, som de hevder også kan brukes til kaker, men det vil jeg ikke gjøre. Jeg prøvde nemlig å ha en slik form i stekeovnen. Etter noen minutter luktet det kjemisk og rart, så det er helt klart at det kommer avgasser av slike former.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *