Titanica Art & Photography

April 1st, 2012 by admin

Brikkevevsvev

Jeg ønsket meg en vev jeg kunne bruke til brikkevevingen min. Jeg hadde noen klare betingelser for hvordan veven skulle se ut for å gjøre den mest funksjonell. Det første var at den skulle gå oppover, det vil si at jeg vever fra meg og opp i høyden, slik at hendene kan ligge lavt og at det likevel blir plass til kortene. Den skulle være såpass bred at jeg kan ha den på fanget uten at den kanter, noe som også gjør at jeg kan veve brede bånd og små tepper. Den skulle også ha flere “trinser” som jeg kan feste vevtrådene rundt og et slags feste som endetrådene kan festes i.

Etter endel ingeniørarbeid, skissering, saging, snekring og hamring var den ferdig:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *