Titanica Art

~ Karine T. Knudsen ~
January 21st, 2013 by admin

Hjemmelaget ansiktsskrubb

Jeg er ikke en av dem som bruker noe særlig penger på ansikts- og kroppspleie. En av grunnene er at jeg ser ikke poenget med det, fordi mange av hudproblemene forsvinner når man holder seg unna miljøgifter, og mye av den kyniske kosmetikkbransjen bruker dyr for å teste råvarene i produktene eller de ferdige produktene. De inneholder også en haug av stoffer som er skadelig for kroppen og miljøet. Jeg bruker bare mild såpe når jeg vasker meg og en uparfymert krem ved behov. Denne ansiktsskrubben er 100% naturlig og veldig enkel:

Det eneste du trenger er en teskje med yoghurt naturell og en til to teskjeer med valmuefrø. Så blander du det sammen og skrubber ansiktet forsiktig. Vær også skånsom med området rundt øynene. Etterpå skyller du av med lunkent vann. Hvis du er allergisk mot noen av ingrediensene, bør du stå over. Etterpå skal jeg prøve den på Bjørn Erik. Det blir interessant! Han farget vippene mine i går, og jeg kan fremdeles se på begge øynene.

Ønsker du å kommentere?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *