Titanica Art & Photography

February 14th, 2017 by admin

Kjøkkenheks

For en stund siden fant jeg ut at jeg trengte et nytt hobbyprosjekt, og siden jeg hadde lyst til å gjøre noe jeg aldri har prøvd før, bestemte jeg meg for å lage en dukke.  Det skulle ikke være en vanlig tøydukke men ei skikkelig kjøkkenheks!


Prosjektet:

Før jeg gikk igang fant jeg ut at jeg hadde mye stoffrester hjemme som kunne brukes, og svigermor var snill og donerte  øyne. Knapper kan nok også brukes. Hodet er laget av damestrømpe, vatt og et par sting. Nesa er faktisk en av de “fjelltoppene” fra innsiden av en eggekartong. Kroppen er laget av stoff med vattfyll, hatten og skoene er sydd i sort filt, mamelukkene og kappa er sydd av et gammelt underskjørt, kjolen er sydd i noe restestoff fra Stoff og Stil, og båndene er noe jeg hadde liggende.

Navn:
Etter endel vurderinger falt jeg på navn til henne. Det ble ‘Malyztral Premenstruella Monobryna Ursula Mortem’

 .
.
.
.

Her er noen bilder fra prosjektet:

 

 

 

Save

Comments

2 Responses to “Kjøkkenheks”
  1. Lina Berc says

    Hadde vært artig med flere videoer, og hunden må selvfølgelig være med. ?

    • Takk for tips! Har dessverre ikke fått jobbet noe særlig med hjemmesiden pga helsestasjonen min, men jeg håper det snart kommer seg. Hunden, gullklumpen min, har dessverre vandret over i lyset, men jeg føler han likevel er rundt meg i blant med alle sine merkelige innfall ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *