Titanica Art & Photography

February 5th, 2013 by admin

Hostafrø

Jeg sådde hostafrø for noen uker siden. Snille Gry Heidi sendte meg rett før jul, og endelig fikk jeg plantet dem. Jeg var veldig i tvil om det ville bli noe spiring. Frøene er så små og delikate at jeg var hele tiden redd for å gjøre noe galt. Men jeg gjorde som Gry Heidi sa. Jeg plantet dem i god jord og med lokk på for å hindre uttørking og plasserte dem på varmekablene på badgulvet. De fikk faktisk økologisk jord (fra Randesund Planteskole). I dag, mens jeg satt på do, løftet jeg av lokket og da fikk jeg øye på spiring. :) Jeg antar man bare må være litt tålmodig med hostafrø.

Ta en titt på de spennende blomstene og plantene til Gry Heidi!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *